Son Haberler

İstanbul-Almatı Kültür Günleri 21-24/10/09 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kardeş şehir Almatı birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde 4 gün süren Kazakistan`ı tanıtma ve kültür günleri tertip etmişlerdir.Dört gün süren etkinliklere Zeytinburnu Belediyesi , Bağcılar Belediyesi , K.Çekmece Belediyelerinin otobüsleri ile Zeytinburnu , Güneşli ve K.Çekmece-Sefaköy`den halkımız kongre merkezine taşınmış , etkinlikler dolu dolu geçmiştir.Tüm bu gecelere Vakfımız Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin tamamı katılmışlardır.Ayrıca bu etkinliklere başta Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL , Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan NAZARBAYEV , Kazakistan Büyükelçisi Bagdad AMREYEV , Kazakistan İstanbul Başkonsolosu , İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ , Almatı Hakimi ve Belediye Başkanı ve daha birçok üst düzey siyasetçi ve yöneticiler iştirak etmişlerdir.24/10/09 da yapılan resepsiyonla etkinlikler sona ermiştir. ? Details...

TEBRİK ? Details...

--= NFSP =--

GECEYE DAVET 9 / 03 / 2012 Cuma günü saat 19.oo - 23.oo arasında Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz salonunda Türkiye - Kazakistan Kazak  gecesi tertip edilmiştir. Programda Kazakistan' dan gelen sanatçıların ve burada yetişen gençlerin gösterileri ve resepsiyon verilecektir. Geceye Kazakistan Büyükelçisi, Kazakistan'ın İstanbul konsolosu ve Türkiyedeki fahri konsolosları İstanbul Valisi ve bazı Milletvekilleri katılacaktır. Geceye tüm halkımız davetlidir. K.T.V.Yönetimi? Details...

Miraç Kandili PDF Yazdır e-Posta

Miraç Kandili tüm kazakların ve tüm inananların üzerine hayırlar getirsin, Cenab-ı Hak Miracın manasına uygun yaşamayı hepimize nasib eylesin.

Regaib Kandili PDF Yazdır e-Posta

Mevlid Kandili PDF Yazdır e-Posta

BİLGİLENDİRME PDF Yazdır e-Posta

Celal KAHRUMAN adına sosyal medyada sahte hesaplar ile açık ve dürüst olmayan kişiler tarafından kötü amaçlı bilgiler paylaşılmaktadır. Bu tür sahte hesaplarla vakfımız ve kişiliğim üzerinden yıpratma çalışmalarına itibar etmeyeceğinizi bildiğim halde açıklama gereği hissettim. Yasal süreci hukuki zeminde başlatmış bulunuyoruz.

Kamuoyunun takdirlerine sunarız.

ÖNEMLİ DUYURU

25.11.2013 TARİHİNDE GAYRİ KANUNİ OLARAK YAPILAN YÖNETİM KURULU VE SONUÇLARI HAKKINDA KAMUOYUNDA OLUŞAN YANLIŞ ALGILARIN DÜZELTİLMESİ İÇİN YAYINLAMA GEREĞİ DUYULMUŞTUR.

VAKFIN SENEDİNDE BULUNAN 11.MADDEDE AÇIKÇA BELİRTİLDİĞİ GİBİ YÖNETİM KURULUNUN TOPLANMASINDA TEK YETKİLİ BAŞKANDIR.

YİNE AYNI MADDEDE YER ALAN YÖNETİM KURULUNUN BAŞKAN TARAFINDAN BELİRLENDİKTEN SONRA BİLDİRİMİ YİNE BAŞKAN TARAFINDAN İLGİLİ ÜYELERE YAPILMAKTADIR.

TÜM BU BİLGİLER VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ VE BAKIRKÖY CUMHURİYET SAVCILIĞI TARAFINDAN TESPİT EDİLEREK ZABIT ALTINA ALINDIKTAN SONRA GEREKLİ HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR.

KAMUOYUNUN BİLGİLERİNE SUNULUR.

- VAKIF SENEDİMİZ - (VAKFIMIZ MENÜSÜNDEN SENEDİMİZİ İNDİREBİLİRSİNİZ. LİNK EKLENMİŞTİR.)

- İTİRAZ EDİLEN KARAR METNİ -

PDF Yazdır e-Posta

- DUYURU -

Vakıf senedinin 11. Maddesine göre Kazak Türkleri Vakfının nasıl yönetileceği açıkça ifade edilmiştir.

Çok yakın bir zamanda tüm gerçekler açıklanacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ PDF Yazdır e-Posta

Kazak Hanımlarının "DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ" vesilesiyle Eyüp Sultan Hz. Türbesini ziyaretle başlayan gezimiz Florya Sosyal Tesislerindeki ikramlarla devam etmiş ve tamamlanmıştır. (Fotoğraflar Yayınlanmıştır.)

KONSERE ve GECEYE DAVET Yazdır e-Posta

16 Şubat 2013 Cumartesi saat 19.oo'da Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezinde Kazakistan'dan gelen sanatçıların gösterisi vardır. Kazakistan İstanbul Başkonsolosu Aslan DANDIBAYEV ve Vakfımızın birlikte organize ettiği gecede Kazakistan'lı sanatçıların yapacağı folkllor gösterisi ve şarkıcılarının sunacağı şarkı şölenine tüm halkımız davetlidir. Kazakistan Cumhuriyeti TÜRKİYE Büyükelçisi Canseyit TÜYMEBAYEV geceye iştirak edecektir. Ayrıca Kazakistan'ın Atrav Vilayeti Valisi ve İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni MUTLU ve diğer davetliler bulunmaktadır.

<< Başlangıç < Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 İleri > Son >>

Sayfa 1 / 42