Kaymakanlık Ziyareti 03/10/08 PDF Yazdır e-Posta
   Vakfın yeni seçilen yönetim kurulunun kararları doğrultusunda ilk ziyaret mülki amirliklerden başlamak üzere programa konuldu.İlk program gereği Zeytinburnu Kaymakamlığı ziyaret edildi.Bu ziyarette yeni gelen kaymakama Vakfımız ve Kazaklar tanıtıldı.İlk defa Zeytinburnu`nda göreve başlayan kaymakam Mustafa Dündar Bey`e Kazakların göç tarihinden başlamak üzere toplumumuz hakkında bilgiler verildi.Devletin kişilere olan yardımlarından faydalanmanın usulleri öğrenildi.İhtiyaç sahibi insanlarımız için ne gibi yardımlar alınabileceği hakkında bilgiler aldık.Ziyaret programına Başkan Davut AÇIKGÖZ , ikinci Başkan Celal KAHRAMAN ve yönetim kurulu üyesi Abdulhak İMREN katılmışlardır.