Sivil Toplum Kuruluşları ile Toplantı PDF Yazdır e-Posta
14/02/09 - 19/02/09 tarihleri arasında vakfımız toplantı salonunda 9 sivil toplum kuruluşları ile 5 toplantı tertip edildi.Toplantıya Kazak Türkleri Vakfı , Doğu Türkistan Göçmenler Cemiyeti , Doğu Türkistan Maarif Cemiyeti , Doğu Türkistan Gençlik ve Kültür Derneği , Afgan Kazak Cemiyeti , Dünya Türkmenleri Vakfı , Nogay Türkleri Vakfı , Kırgız Türkleri Vakfı , Hoca Ahmet Yesevi Vakfı , Kazak Türkleri Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği ve Korkutalan Derneği`nin başkan ve başkan yardımcıları katıldı.Toplantıda seçimlere yönelik yeni çalışmaların nasıl yapılması gerektiği ve 57 yıllık geçimişimizden dolayı Zeytinburnu yerel yönetiminde söz sahibi olmamız gerektiği konuşmacılar tarafından dile getirildi ve ortak kararlar alındı.Ayrıca toplantıya İlyas SAKA ve Fatih MALKOÇ iştirak etti.