Toplantı 15/02/09 PDF Yazdır e-Posta

15/02/2009 tarihinde vakfımız konferans salonunda saat 15:00`da geniş katılımlı bir toplantı yapıldı.Toplantıya davet edilen kişilerin %90`ı katıldı ve Yönetim Kurulu toplantıda hazır bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını Başkan Yard. Celal KAHRAMAN yaptı.Konuşmasında bugünlere nasıl gelindiği ve niçin gelindiği anlatıldı ve bundan sonrada vakfın tüzüğü ile alakalı ne yapılabileceği ve neler yapmamız gerektiği örneklemeleri ile açıklandı.

Daha sonra sözü Av.İbrahim MUTLU aldı.Tüzükle alakalı açıklamalarda bulundu.Hataların nasıl giderilebileceği ve neler yapılması gerektiğini izah etti.

Toplantının devamında 12 kişi gündemle alakalı söz alarak dilek ve temennilerini belirttiler.Konuşmaların ardından toplantıyı yöneten Celal KAHRAMAN ve İbrahim MUTLU konular ile alakalı soruları cevapladılar.Bunun akabinde konuşmaların seyrine göre 12 kişilik tüzük değişikliği çalışmaları tertip edildi.Komisyon başkanlığına Av.İbrahim MUTLU getirildi.Komisyon üyeleri : Av.İbrahim MUTLU , Celal KAHRAMAN , Abdulvahap KILIÇ , Doc.Abdulvahap KARA , Dr.Ahmet Fethi YÜKSEL , Nurahmet GÜNEŞ , Mecit OKTAY , İlyas SAKA , Cumali ZENGİN , Ebutalip ÇOBANOĞLU , Ayşe CAN , Fazıl TOPLU ve Çami AVCI.

mod_vvisit_counterHepsi520247