Vakfımıza Ziyaretler AK Parti 27/12/08 PDF Yazdır e-Posta
  27/12/08 tarihinde yapmış olduğumuz mutad yönetim kurulu toplantısına Adalet ve Kalkınma Partisi Zeytinburnu İlçe Teşkilatı iştirak etmişlerdir.Ziyarette yeni göreve gelen parti yetkilileri partinin politikasını ve yaklaşan yerel seçimler nedeniyle desteklenmelerini isteyerek taleplerde bulunmuşlardır.Vakfımız olarak her partiye aynı mesafede olduğumuzun öneminin altı çizilerek belediyeden isteklerimiz sıralanmış ve yardımlar beklediğimiz dile getirilerek başarılar dilenmiştir.Toplantıya ayrıca belediye balkan aday adayımız Mehmet DÖNMEZ , belediye meclis üyemiz İlyas SAKA iştirak etmişlerdir.Ziyaretten sorna yönetim kurulu toplantımız devam etmiştir.