Bilgilendirme Toplantısı 26/12/08 PDF Yazdır e-Posta
  Yaklaşan Belediye seçimleri dolayısıyla vakfımız lokalinde belediye seçimlerine yönelik bir toplantı tertip edilmiştir.Bu toplantıya yönetim kurulu başta olmak üzere kalabalık bir topluluk iştirak etmiştir.Toplantıda 55 yıldır yaşadığımız Zeytinburnu`nun yönetiminde söz sahibi olmanın zamanının geldiği ve bunun bir hak olduğunu toplantıya iştirak edenlere izah edilmiş olup , bundan sonraki belediye seçimlere heryere talip olduğumuzu belirttik.Toplantıya Kazaklarından içinden çıkmış olan ve Adalet ve Kalkınma Partisi`nden belediye başkan aday adayı olan Mehmet DÖNMEZ , Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi İlyas SAKA ve yine ilk defa Yenidoğan Mahallesine Muhtar adayı olan Fatih MALKOÇ iştirak ederek birer selamlama konuşması yapmışlar ve kendilerini takdim etmişlerdir.Önümüzdeki yerel seçimlerde diğer partilerdende aday olması gerektiği bu konuda desteklerimizi esirgemeyeceğimiz dile getirildi.Toplantıya iştirak edenlerde fikirlerini beyan ederek birkaç toplantı daha yapılmasını talep ettiler.