Kazakistan Bağımsızlık Günü Resepsiyonu ANKARA 16/12/08 PDF Yazdır e-Posta
  Kazakistan Cumhuriyeti Büyükelçisi Bagdat AMRAYEV`in daveti üzerine Ankara Swiss Otel balo salonunda Kazakistan`ın Bağımsızlık günü kutlaması yapıldı.Vakfımızı temsilen Başkan Davut AÇIKGÖZ , Başkan yard. Celal KAHRAMAN ve mütevelli heyet üyesi Şirzat DOĞRU ve eşleri katılmışlardır.Resepsiyona ayrıca hükümet adına Devlet Bakanları Cemil Çiçek , Sayit Yazıcıoğlu , Çevre ve Orman Bakanı Veysel EROĞLU , Maliye Bakanı Kemal UNAKITAN , Adalet Bakanı M.Ali ŞAHİN iştirak etmişlerdir.Ayrıca eski Cumhurbaşkanlarımızdan Süleyman DEMİREL , Hikmet ÇETİN katılmışlardır.Swiss Otel`de gerçekleştirilen resepsiyona Başkent Ankara olması dolayısıyla katılım hayli fazla oldu.Büyükelçi`nin açılış konuşmasından sonra , folklor gösterileriyle resepsiyon devam etti.Bakan Veysel EROĞLU ile beraber Büyükelçi Bağımsızlık günü pastasını beraber kestiler.Ayrıca Salihli`deki Kazak Vakfı`nın yöneticileri ve Manisa Valisi , Niğde Valisi ve Altayköyü Muhtarı resepsiyona katılmışlardır.

mod_vvisit_counterHepsi502082