Görev Devir Teslim 17/10/08 PDF Yazdır e-Posta
    Olağanüstü kongre ile vakfın yönetimine gelen yeni yönetim kurulu ile eski yönetim kurulu üyeleri biraraya gelerek görev değişikliği ve teslimi töreni yapıldı.Vakfın yeni yönetimine gelen Davut AÇIKGÖZ , Celal KAHRAMAN , Mehmet ŞEREFLİ , Abdulcelil İNAN , Abdulhak İMREN , Abdulvahal KILIÇ ve Sıddıkhan ULUÇAY toplantıda hazır bulundu.Eski yönetimi temsilen ise Derviş KILIÇ , Cumali ZENGİN , Abdulvahap KILIÇ , Sıddıkhan ULUÇAY ve Ebutalip ÇOBANOĞLU toplantıya iştirak ederek yeni yönetime başarılar dileyerek görev teslimini yaptılar.