KONSOLOSLUK ZİYARETİ Yazdır e-Posta

12 Şubat 2013 Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Aslan DANDIBAYEV Vakfımıza bir ziyaret gerçekleştirmişlerdir. 27 ocak 2013 'te  yönetime gelerek göreve başlayan Başkan Celal KAHRAMAN ve yeni yönetime KAZAKİSTAN CUMHURİYETİ TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ Sayın Canseyit TÜYMEBAYEV'in tebrik beratını sunarak , başarılar dileyen , destek vereceğini vaad ederek, ortak çalışmalarda bulunmak istediklerini belirterek   Vakfımız merkezine gelerek ziyaret etmişlerdir.  Çeşitşli ikramların yapıldığı ziyarette  Yönetim Kurulunun asil ve yedek üyelerinin tamamı hazır bulunmuşlardır.