HAFIZLIK İCAZET TÖRENİ Yazdır e-Posta

30 Aralık2012 günü Güneşlide faaliyet gösteren HOCA AHMET YESEVİ VAKFI'da Hafızlık merasimi tertip edilmiştir. Kazakların kurduğu kaıpıcısından , hocasına,  idarecisine kadar kazakların görev yaptığı HAY VAKFI'da okuyup yetişen ve ilk defa kazak hocaların yetiştirdiği  (CADİK Sansızbay- KARAKAS Ömer'in torunları İshak KARAÇAK'ın oğlu )  Malik Enes KARAÇAK  KURAN-I KERİM'i baştan sona ezberleyerek HAFIZLIK derecesine erişmiştir. Talebenin yetişmesinde emekleri geçen başta ailesi ,hocaları , vakıf görevlileri ve vakıf gönüllülerine teşekkür ederiz.