FEKA GENÇLİK KURULTAYI Yazdır e-Posta

FEKA Avrupa Gençlik Konferansı 25 - 26 Aralık 2012 Almanyada Köln şehrinde gerçekleştirilmiştir. Organizasyonun amacı Avrupada Kazak Kültüründen uzak yaşayan gençlerimizin biraraya gelmesini sağlamak ve Kazak kültürünün unutulmaması, yaşatılması ve geleceğe taşınarak örf ve adetlerimizin sürdürülebilmesidir. Feka Köln Kazak gençlik konferansına Vakfımızı temsilen M.Arif KAHRAMAN - Burak KAHRAMAN birlikte iştirak etmişlerdir. Vakfımız olarak böyle hayırlı ve amacı güzel olan çalışmaları düzenleyenleri tebrik ediyoruz.