ANKARA'DA ASTANA GÜNLERİ Yazdır e-Posta

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ASTANA Belediyesi tarafından  organize edilen  ASTANA ' yı tanıtım ve kültür günleri amaçlı  '' ANKARA'da ASTANA GÜNLERİ  ''   7 - 8 - 9  Eylül 2012 günlerinde Ankara'da Ankara Ticaret Odası salonlarında gerçekleştirilecektir. Kazakistan'ın Başşehri Astana'yı , müziğini, kültürünü merak edenler  için güzel bir fırsat Vakfımız tarafından 7 Eylül 2012 tarihinde otobüsle Ankara'ya gidilecektir. Ankara'ya gitmek isteyenlerin Vakfımız idare amiri A.Selam MALKOÇ'a baş vurmaları önemle rica olunur.

K.T.V.Yönetimi.