TANITIM ve KÜLTÜR GEZİSİ Yazdır e-Posta

23 Ağustos 2012  Kazak Türkleri Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği çerçevesinde İstanbul'u ve Belediyeyi tanıtım gezisi tertip edilmiştir.  Gezi programı  saat  09.oo 'da  Vakfımız önünden  başlayacak program öğlene kadar geziler devam edecek öğle molasında bir sosyal tesiste ( yıldız parkı lale sarayı olabilir ) yemek ikramı ile devam edecek ve saat  18.oo de Vakfımızın önünde sona erecektir. Gezi dolaysıyle Vakfımıza 40 'ar kişilik iki otobüs tahsis edilmiştir.  Katılmak isteyenlerin Vakıf idare Amirimiz A.Selam MALKOÇ'a müracaatları önemle duyurulur.  ( 23 Ağustos 2012  Bayram sonrası perşembe günü )