BİLGİLENDİRME Yazdır e-Posta

28 Nisan 2012 cumartesi günü Vakfımız toplantı salonunda halka açık toplantı yapılmış ve toplantıda Vakfımızın Yenidoğan Mahallesinde bulunan ve 2011 VAN depreminden sonra Belediyece alınan yıkım kararı gereği boşaltılan binanın durumu ile alakalı bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Belediyenin yıkım kararında ya güçlendirmenin yapılması veya binanın yeniden yapılması veya yıkılıp yeşil alan yapılması seçenekleri vardı .Bina sakinleri  ( 30 daire sahibi ve bulunduğu kat yani Vakfımız ) ile yapılan müzakereler neticesinde Bir Müteahhit Firması binayı % 50-56 arası kat karşılığı olarak yıkıp yeniden yapmayı önermiş ve kat maliklerinin çoğunluğu bu konuda anlaşmaya varmıştır. 2012 Şubat ayındaki Mali ve İdari Genel Kurul toplantısındada bu konuda Mütevelli Heyetin hem bilgisi ve hemde yönetim kuruluna verdiği yetkiside ayrıca bulunmaktadır. Sonuç itibarıyle anlaşma görüşmelerimiz devam etmektedir. Vakfımızın menfatleri ön planda tutulacaktır.