KUTLU DOĞUM GECESİ Yazdır e-Posta

12 Nisan 2012  Kazak Türkleri Vakfımız tarafından organize edilen  '' Kutlu Doğum Gecesi '' Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz Salonunda kutlanmıştır. Program istiklal marşı okunması ile başlamış Vakıf Başkanımız A.Vahap KILIÇ ' ın hoşgeldiniz konuşması ile başlamış daha sonra Hay Vakfı Başkanlarından ve Kazak Vakfı Kurucu Üyesi Av.İbrahim MUTLU selamlama konuşması yapmış ve daha sonra Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzzettin KONUK gecenin ehemmiyeti ve önemini izah eden konuşmasının ardından sanatçı Ufuk AKIN tasavvuf musikisinden demetler sunarak semazen gösterileri ile devam etmiştir. Hay Vakfı anaouklu öğrencilerinin etkinlikleri gösterilmiş orada okuyan çocukların hünerleri sergilenmiştir.Gecede slayt gösterileri olmuş , kardelen grubu adı altında küçük kızların ilahileri ve ezgileri ile devam etmiştir. Kuran-ı Kerim okuyacaklar Kuran-ı Kerim okumuşlar, şiir dalında gençler gece ile alakalı şiirler okumuşlardır. İkram olarak kazak pilavı verilmiştir.Gecede yarışmacı ,katılımcı müracaatı az olduğu yeteri kadar (her kategoride enaz 5 kişi ) olmadığı ve  zamanında kayıt yaptırılmadığı için ödüllü yarışmalar iptal edilmiştir.Yinede katılımcılara vaat edilen hediyeler takdim edilmiştir. Geceye Kazak Türkleri Vakfını temsilen A.Vahap KILIÇ , Ertuğrul ERBAŞ , Celal KAHRAMAN , A.Selam MALKOÇ , Bahadır HAKİM ,Doğu Türkistan Cemiyeti Başkanı Yakup CAN , Hoca Ahmet Yesevi Vakfı Başkanı İsa KALKA , Afganistan Türkleri Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Hüsamettin SABRİ , Korkutata Dernek Başkanı Azizullah POLAT derneklerimizi temsilen iştirak etmişlerdir. Geceye Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf UZUN bey telgrafları ile katılmışlardır. Gecemize maddi ve manevi destek vererek katkıda bulunanların tamamına teşekkür ederiz . Tüm Müslümanların ve İnsanlığın Kutlu Doğum Gecesi Haftası  hayırlı ve uğurlu olsun.

mod_vvisit_counterHepsi501994