TANITIM Yazdır e-Posta

27 / Mart / 2012 salı günü Four Seasons Hotel ' in resepsiyon salonunda kokteylli bir tanıtım toplantısı yapılmıştır. Kazakistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Özel Kalemi Mahmut Bazarkuloğlu KASIMBEKOV 'un 22 yıldır yaptığı görev esnasındaki tuttuğu notlarla zenginleştirdiği ve Büyük Devlet Adamı Kazakistan Cumhuriyeti Devlet Başkanı Nursultan NAZARBAYEV 'i konu alan  ''Halkını Seven , Halkın Sevdiği ÖNDER '' adlı kitabın tanıtımı yapılmıştır.Türkçeye çevirisinin tanıtıldığı toplantıya İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU , Kazakistan Büyükelçisi Canseyit TÜYMEBAYEV , Merkez Valisi Bülent KARAÇOL , Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısı ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail KAVUNCU , Diyalog Avrasya Platformu Başkanı Harun TOKAK , Kazakistan Senato Başkanı Garibullah YESİMBEYOV , TBMM Milletvekili ve Keipa Başkanı İsmail SAFİ , Egemen Kazakistan Gazetesi Yazarı Savutbek ABDURRAHMANOV , Kazak Türkleri Vakfı Başkanı A.Vahap KILIÇ , Doç.Dr. A.Vahap KARA , Celal KAHRAMAN , Cafer UÇAR  ve bazı gazete temsilcileri  katılmışlardır. Konuşmaların ardından Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev ' devlet nişanı İstanbul Valimize takdim edilmiş ve diğer katılımcılarada şiltler verilmiştir.