ÜNİVERSİTEDE NEVRUZ Yazdır e-Posta

22 Mart 2012 Sefaköy ' de eğitim veren İstanbul AYDIN Üniversitesi bu yıl da Nevruz kutlama programı yapmıştır. Aydın Üniversitesi konferans salonunda açılış konşmasından sonra Nevruzu tnıtmak üzere Aydın Üniversitesini temsilen Doç.Dr.Hayati YAVUZER , Kazak Türkleri Vakfını temsilen İbrahim KALKAN , Kırgızistan Dostluk Derneğini temsilen Mirlanbek NURMATOV konuşma yapmışlardır. programda folklor gurupları gösteriler yapmışlar ve son olarak Mehter Marşları ile devam etmiş VAKFI'mızın kurmuş olduğu KAZAK çadırında Nevruz köje ve bavursak ikramlarında bulunulmuştur.