2012 OLAĞAN MALİ ve İDARİ GENEL KURULU PDF Yazdır e-Posta

28 / 01 / 2012 Günü çoğunluk sağlanamadığı için 4 Şubat 2012 tarihine ertelenen KAZAK TÜRKLERİ VAKFI'mızın Olağan Mali ve İdari Genel Kurul Mütevelli  heyet toplantısı  vakıf merkezinde yapılmıştır. Toplantı sonucunda yönetim kurulu faaliyet raporu, mali bilanço ve hesaplar okunup mütevelli heyetçe ibra edilmiştir. Ayrıca yapılan seçim sonucunda  Ebu Talip Çobanoğlu oylamaya katılan Mütevelli Heyet üyelerinden 2/3 oranında oy alarak mütevelli heyet üyeliğine seçilmiştir Abdülcelil  GÜLER'in sağlık sebepleri ve yaşlılığı dolaysıyle istifa etmesi sonucu boşalan Mütevelli Heyet üyeliğine referansı üzerine, yerine oğlu Abdullah GÜLER Mütevelli Heyet üyelerinin verdiği oylar sonucu oybirliği ile vekil tayin edilmiştir. Mali ,İdari Genel Kurulu Mütevelli Üyelerinin iyi dilek ve temennileriyle  sona ermiştir.
K.T.V yönetimi