TOKİ EVLERİ BİLGİLENDİRME Yazdır e-Posta

29 Kasım 2011 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan BAYRAKTAR beyle alınan randevu sonucu görüşme yapılmıştır. Yapılan bu görüşmeye KAZAK TÜRKLERİ VAKFI BAŞKANI A.Vahap KILIÇ , DOĞU TÜRKİSTAN CEMİYETİ BAŞKANI Yakup CAN , HAY VAKFI Başkanı Ramazan YÜKSEL , KAZAK TÜRKLERİ VAKFI Sekreteri Ertuğrul ERBAŞ , A.Hamit ERBAŞ , Ziyacan ÜNALAN , Kaplan TOSUN , Ayfer KUBİLAY davet edilmiş olup toplantıya iştirak etmişlerdir. Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Türkan DAĞOĞLU nun organize ettiği ve hazır bulunduğu toplantı Bakanlıkta yapılmıştır. Görüşmede daha önceden verilen dilekçeler doğrultusunda Toki Genel Müdürlüğünden talep edilen 2000 konut hakkında talepler yinelenmiş ve Bakan beyin oluru ile   '' 1500 '' konutun verilmesi hususunda mutabık kalınmıştır. TOKİ tarafından yapılacak olan bu 1500 konutun İSTANBUL Kayabaşında KAYAKENT toplu Konut alanında verilmesi hususu netlik kazanmıştır. Alınacak bu konutlar uzun vadeli olacaktır. Daha sonra detaylı bilgiler yayınlanacaktır.

K.T.V. Yönetimi

mod_vvisit_counterHepsi520245