2011 KURBAN BAYRAMLAŞMASI Yazdır e-Posta

2011 Yılı Kurban Bayramı Bayramlaşma merasimi  8 / Kasım  / 2011 günü daha önceden ilan edildiği şekilde HAY Vakfı  salonunda gerçekleştirilmiştir. 2011 Bayramlaşma törenine Kazak Türkleri Vakfı ,Doğu Türkistan Göçmenler Derneği , Hoca Ahmet Yesevi Vakfı , Nogay Türkleri Derneği yöneticileri  Aksakallarımızdan ve gençlerden oluşan kalabalık bir gurup tarafından katılım sağlanarak gerçekleştirilmiştir. Program eski yönetici ve Aksakallardan Rahmetli olanlar için Kuran okunarak başlanmış daha sonra sırasıyla katılan dernek vakıf yetkililerinin Bayramlaşma ve günün önemine dair yaptığı konuşmalar ve kurban kavurması ve diğer ikramlarla son bulmuştur .