RAMAZAN FAALİYETLERİ Yazdır e-Posta

2011 Ramazan ayı münasebetiyle VAKIF yönetiminin gayretli çalışmaları neticesinde bu Ramazanda bir hayli yardım toplanmıştır. Toplanan bu yardımlar başta Vakıf Başkanımız A.Vahap KILIÇ, Cumali ZENGİN ,Ertuğrul ERBAŞ ,Fazıl TOPLU ,A.Mecit OKTAY , Mehmet ŞEREFLİ , Celal KAHRAMAN ve yönetim dışından Eyüp AKYOL ,Nezir Ahmet AKYÜZ ,Bayram KILIÇ ,Rakıy AKTER ,Derviş KILIÇ ,Osman CAN ,A.Samet KAHRAMAN ,Babüsselam OKUTAN ,Abdullah UÇAR ,Bekir SEVENCAN , Mehmet  TURNALI ,Celal DEMİRKOL ve Hasan ÖZKUL dan toplanan  11.435.00 TL ihtiyac sahibi kişilere dagıtılmıştır.  198 aileye Ramazan erzak kolisi , 76 aileyede nakdi yardım olmak üzere 274 aileye yardım elimizi uzatmış bulunmaktayız. Ayrıca bizden yardımlarını esirgemeyen Zeytinburnu Belediyesi Başkanlığına ,Küçükçekmece Belediye Başkanlığına ve Dost Eli Derneğinede teşekkür ediyoruz. Seneye daha fazla yardım yapabilmeyi umut ederek yardımlarınızın artarak devam etmesini bekliyoruz.