BAYRAMLAŞMA 2011 Yazdır e-Posta

30 Ağustozan  2011 günü başlayacak olan Ramazan Bayramı dolayısıyle  ' BAYRAMLAŞMA ' kutlaması bayramın 2. günü Kazak Türkleri Vakfı nın salonlarında gerçekleştirilecektir. Bayramlaşma programı Kazak Türkleri Vakfı , Hoca Ahmet Yesevi Vakfı ve Doğu Türkistan Göçmenler Cemiyeti tarafından ortaklaşa organize edilmiştir. Bundan sonraki bayramlaşmalarda dönerli olarak üç kurum salonlarında ortaklaşa tertip edilecektir. Herkesi bu  'BAYRAMLAŞMAYA ' davet ediyoruz.

KAZAK TÜRKLER VAKFI , HOCA AHMET YESEVİ VAKFI  ve DOĞU TÜRKİSTAN GÖÇMENLER CEMİYETİ Yönetimleri