DERNEKLERARASI TOPLANTI 2 Yazdır e-Posta

25 Ağustos 2011  İstanbulda faaliyet gösteren Kazak Türkleri Vakfı,Hoca Ahmet Yesevi İlim ve İrfan Vakfı ve Doğu Türkistan Göçmenler Cemiyetnin iştirak ettiği 2. toplantı Ramazan ayı münasebeti ile iftarlı bir şekilde Güneşlide icra edilmiştir. 1. toplantı 5 temmuzda Kazak Türkleri Vakfında organize edilmişti.Toplantıya Kazak Türkleri Vakfını temsilen A.Vahap KILIÇ,Celal KAHRAMAN,Doğu Türkistan Göçmenler Cemiyetini temsilen Yakup CAN,Serkan DİNÇTÜRK,HAY Vakfını temsilende Ramazan YÜKSEL,İsa KALKA,Turgut YOLCU iştirak etmişlerdir. Bundan sonraki toplantıların sürekli olması ve derneklerarası birlikteliğin sağlanması hususunda mutabık kalınmıştır.Toplantıda Ramazan  bayramı münasebeti ile BAYRAMLAŞMA töreni kararı alınmış ve Bayramın ikinci günü Kazak Türkleri Vakfı salonlarında saat 14.00 te yapılmasına karar verilmiştir. BAYRAMLAŞMA törenine herkesi davet ediyoruz.

K.T.V.Yönetimi,HAY Vakfı Yönetimi, Doğu Türkistan Göçmenler Cemiyeti Yönetimi.