ÇANAKKALE GEZİSİ Yazdır e-Posta

5 Haziran 2011 günü Çanakkale Şehitlerini ziyaret proğramları çerçevesinde Küçükçekmece Belediyesi Başkanlığından temin edilen 2 otobüs ile 95 kişilik katılımcı ile bu ziyaret gerçekleştirilmiştir. Zeytinburnu Kazak Turkleri Vakfı önünden hareket 1. otobüs Zeytinburnu'ndan  katılan kardeşlerimizi alarak ,2. otobüste K.Çekmece ve Sefaköy den katılımcıları alarak sabah saat 06 dan itibaren gezi başlamış olup program çerçevesinde Çanakkaleye  intikal edilmiştir.akşam saat 19.00 'a kadar gezi ve tanıtım programlarının ardından geriye dönülmüştür.Gezi boyunca tüm ihtiyaçlar Belediye tarafından karşılanmış olup gezi güzel bir ortamda gerçekleştirilmiş ve Sehitler adına daha önceden okunan 6 adet hatmi şerifin duasıda yapılmıştır.katılımcılara teşekkürler eder yeni gezilerde buluşmak temennisi ile,

Sayın Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz YENİAY , Belediye Başkan Yardımcıları Levent USLU , Ramazan ÇETİNKAYA ve diğer görevlilere Vakıf olarak teşekkür ediyoruz.