VAKIFLAR HAFTASI 2011 Yazdır e-Posta

Vakıflar genel müdürlüğünün tertip ettiği VAKIFLAR HAFTASI 9 Mayıs 2011 günü İstanbul ve Ankarada yapılan bir dizi etkinliklerle başlamıştır. bir hafta sürecek olan kutlama haftasının İstanbul daki kutlama törenlerine ve yürüyüş etkinliğine Vakfımızı temsilen Vakıf Başkanımız A.Vahap KILIÇ ,A.Mecit OKTAY , A.Selam MALKOÇ , Ali dayı katılmış ve yürüyüş kortejinde Vakıf flamamızla beraber İstiklak Caddesini yürüyerek TAKSİM meydanındaki törene katılmışlardır.

Ankarada Türkiye Büyük Millet Meclisinde  yapılan ve Başbakan Yrd. ve Devlet Bakanı Bülent ARINÇ'ın açılış konuşması ile başlayan törene Vakfımızı temsilen Vakıf Yönetim Kurulu Üyemiz Celal KAHRAMAN iştirak etmiştir.