GEZİ PROGRAMLARI Yazdır e-Posta

VAKFI'mız Yönetim Kurulu olarak KONYA ve ÇANAKKALE gezileri tertip edilmiştir. 27 Nisan 2011 de yapılacak olan KONYA gezisi ücretli olup  2 gündüz ve 1 geceden oluşmaktadır. 27 Nisan cuma akşamı Vakfın önünden hareketle başlıyacak  cumartesi akşamı Konya - İsmil de konaklama yapılacak ve akabinde pazar akşamı dönüş yapılacaktır.

5 Haziran Pazar günü ÇANAKKALE'ye gidilecektir. KÜÇÜKÇEKMECE Belediyesinin Vakfımıza tahsis ettiği 2 otobüsle günübirlik gidip gelinecektir. 1. otobüs Zeytinburnu'dan ve Güneşliden gelmek isteyenler için ayarlanmıştır ve  Vakıf merkezimizden kalkacaktır. 2. otobüs Küçükçekmece ve Sefaköydekiler için ayarlanmıştır ve Küçükçekmeceden kalkacaktır.Yapılacak olan bu gezi ücretsiz olup gidiş ve geliş esnasındaki ikramlar Küçükçekmece Belediyesi tarafından karşılanacaktır.

Her iki geziye iştirak etmek isteyenler Vakfımız İdare Amirimize Müracaat edebilirler.

Son Güncelleme: Pazar, 01 Mayıs 2011 07:55