KÜÇÜKÇEKMECE DE NEVRUZ Yazdır e-Posta

27 MART 2011   Kırgız Türkleri Yardımlaşma derneği Küçükçekmece Belediyesinin Sefaköy Kültür Sanat Merkezinde NEVRUZ kutlama törenleri tertip etmiştir.Kırgızistan dan gelen Ak Maral Gösteri Grubu geceye heyecan ve neşe katmıştır. Gece verilen resepsiyonla başlamış alt salonlarda organize edilen ve Kırgız El Sanatlarının tanıtıldığı sergi açılmış ,tanıtımı yapılmıştır. salona yerleştirilen yöresel kilimlerden yapılan ve sembol olan çadır  "KİYGİZ ÜY" katılımcılar tarafından ilgiyle izlenmiştir. Geceye Kırgızistan Başkonsolosu, Kazak Türkleri Vakfını  temsilen Celal KAHRAMAN , Doğu Türkistan Göçmenler Derneği Başkanı Yakup CAN, Avrasya Türk Dernekleri Federasyon Başkanı Fethi Ahmet YÜKSEL Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa KUZUGÜDEN katılmışlardır. Program Kırgız Türkler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı A.Metin KESKİN'in açılış konuşması ile başlamış , Ak Maral grubunun gösterileri ve Grubun iftiharı OMAR'ın şarkıları ile devam ederek misafirlere ve protokole verilen hediye ve şiltlerle sona ermiştir.

mod_vvisit_counterHepsi502081