BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET Yazdır e-Posta

10 Mart 2011   Kazak Türkleri Vakfı Yönetim Kurulu  ZEYTİNBURNU Belediye Başkanı Murat AYDIN'a nezaket ziyaretinde bulunmuştur. Yapılan bu ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı İlyaz SAKA 'da bulunmuştur. VAKFI'mızı temsilen Vakıf Başkanımız A.Vahap KILIÇ ,Ertuğrul ERBAŞ , A.Mecit OKTAY , A.Menan AK  ve Celal KAHRAMAN iştirak etmişlerdir. Ziyarette yapılan gecede yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkan ve Yardımcısına teşekkürler edilmiş daha sonra yapılacak olan etkinliklerde yardım ve işbirlikleri konusunda mutabık kalınmıştır. Yaklaşan NEVRUZ programlarına birlikte katılım sağlanması hususunda gayretlerin arttırılmasına karar verilmiştir.