MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ZİYARETİ Yazdır e-Posta

8  Mart 2011  Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazak Türkleri Vakfı'na ziyarete gelmişlerdir. Yapılan bu ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Resul ÜMMETOĞLU ve İlçe Halk Eğitim Müdürümüz Ünal YALÇIN birlikte katılmışlardır. Vakfımızı temsilen Vakıf Başkanımız A.Vahap KILIÇ, Yönetim Kurulu üyelerinden A.Mecit OKTAY ,Celal KAHRAMAN hazır bulunmuşlardır. Ayrıca İhsan Mermerci lisesi Müdür Yardımcılarından Feyiz Mehmet YARKIN, Gazipaşa İlküğretim Okulu Öğretmenlerimizden Aydolu GÜNEŞ ,Hatice DÖNMEZ , El sanatları ve Dil kursu öğretmenlerinden Gülziya Hanım ve Gunsulu hanımefendiler iştirak etmişlerdir. Ziyarette geleneksel "AKÇAY" ve diğer ikramlarda bulunulmuştur. Görüşmelerde el sanatları ,kaybolmaya yüz tutumuş tüskiygüz ve diğer süsleme  keste gibi değerlerin yeniden yaşatılması hususunda Milli Eğitim Müdürümüz ve Halk Eğitim Müdürümüzden destek sözü alınmış ve kurs açılması hususunda mutabık kalınmıştır.