RAMAZAN İFTAR İKRAMLARI Yazdır e-Posta

2011 Yılı Ramazan ayında KAZAK TÜRKLERİ VAKFI Toy salonları her sene olduğu gibi bu senede siz kardeşlerimizin hizmetine sunulmımızın uştur. 2011 Ramazan ayına VAKFIMIZ yeni bir sistemlede hizmetinizdedir. Vakfımızın "LOKAL" Olarak kullanılan salonumuz yeni bir dekor ve sistemle bu sene ve daha sonraki yıllarda hizmetinize sunulmaktadır. Salonumuz lokanta veya Restorant ortamında ve 17 çeşit Ramazan Menüsü ve uygun şartlarda hizmetinizde olacaktır. 16 çeşit Menüde fiatlar kişi başı olup 11.00--18.00. TL arasında değişmektedir. daha fazla bilgi ve menülerle ilgili bilgi almak  için idare Amirimiz A.Selam MALKOÇ' a müracaat etmeleri rica olunur.