BÜYÜKELÇİ ZİYARETİ Yazdır e-Posta

15 / 02 / 2011  KAZAKİSTAN CUMHURİYETİ 'nin TÜRKİYE Büyükelçisi Janseyid TÜYMEBAYOV  Vakfımız uöneticileri tarafından ziyaret edilmiştir. Büyükelçinin Ankara'daki Büyükelçilik makamında yapılan bu ziyarette KAZAK TÜRKLERİ VAKFI 'nı Vakıf Başkanımız Abdulvahap KILIÇ ,Cumali ZENGİN ve Celal KAHRAMAN temsil etmişlerdir. yapılan bu ziyarette fikir birliğine varılarak birlikte çalışmalar ve programlar yapılması kararlaştırılmıştır. Vakfın bazı sorunlarının çözülmesi hususunda Elçilik makamının destekleri sağlanmıştır.