OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI Yazdır e-Posta

12/01/2011 günü  VAKFIMIZ toplantı salonunda saatinde icra edilmiştir. Toplantıya katılacak olan 18 Mütevelli Heyet  üyelerinden 15 'inin iştiraki ile yapılmıştır. Gündemdeki maddeler sırasıyla görüşülüp Yönetim kurulu abra edilmiştir. yapılan mütevelli heyet üyelikleri seçimine Abdullah AKAY ve Cumali ZENGİN seçilmişlerdir.Yeni Yönetim Kurulu üyelikleri seçimi neticesinde de  Cumali ZENGİN ,Abdulvahap KILIÇ,Celal KAHRAMAN, Mehmet ŞEREFLİ, Ertuğrul ERBAŞ, Abdulmecit OKTAY,ve Abdulmenan AK oybirliğiyle seçilmişlerdir. Yönetim  Kurulu yedek üyeliklerine Fazılgani TOPLU, Abdulhak İMREN, Abdulcelil GÜLER seçilmişlerdir. Denetleme Kurulu asil üyeliklerine Sıddıkhan Uluçay, Abbas KALKAN ve Murat AKSEL ,Yedek üyeliklerede Toktovbay ORHAN, Abdulcelil İNAN ve Gulanbay NAZIR oybirliğiyle seçilmişlerdir.

K . T . V . Yönetimi