BÜYÜKELÇİDEN ZİYARET Yazdır e-Posta

buyukelciKazakistan Cumhuriyeti Devlet?i tarafından, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Büyükelçiliğine atanan Canseyit TÜYMEBAYOV 26/11/2010 Cuma günü Vakfımıza ziyarette bulunmuşlardır. Vakfımıza yapılan bu ziyarette Kazakistan?ın İstanbul Başkonsolosu Askar SHOKYBAYEV ve Eğitim Müsteşarı Askad Mırza beraber gelmişlerdir. Vakfımızın Başkanı Cumali ZENGİN ve Yönetim Kurulu üyelerinden Abdulhak İMREN, Abdulvahab KILIÇ, Celal KAHRAMAN, Mehmet ŞEREFLİ, Mütevelli heyeti üyelerinden Davut AÇIKGÖZ, Hoca Ahmet Yesevi Vakfı Başkanı Ramazan YÜKSEL, Bedrettin SÜMER, Korkutata Derneği Başkanı temsilen bir kişi ve Vakıf İdare Amirimiz Kemal GEZER ve gençlerden bir grup arkadaş bize eşlik etmişlerdir. Tanışma faslının ardından temennilere geçilmiş , ikramlardan sonra ziyaret sona ermiştir.