VAKFIMIZA ZİYARETLER Yazdır e-Posta

21 / 10 / 2010   Avrupa'da çeşitli ülkelerde yaşayan kardeşlerimizin kurduğu KAZAK TÜRK DERNEKLERİ FEDERASYONU'na üye olan ve yönetimine mensup bulunan kardeşlerimiz Vakfımızı ziyeret etmişlerdir.Vakfımıza yapılan bu ziyarette karşılıklı tanışma faslından sonra Kazakların sorunları hem Avrupadaki hemde Türkiyede yaşayan kardeşlerimizin sorunları tartışılmış karşılıklı çalıştaylarda bulunulmuştur. Ziyarete Kazak Türk Dernekleri Başkanı Kayyum KESİCİ, Norveç Kazak Derneği Başkanı Mahmut BAŞTAŞ, İsveç Kazak Derneği Gençlik Başkanı Gülbarçın KESER, Avusturya Kazak Derneği Başkanı Kızırkan ÇOLPAN, Berlin Kazak Derneği Başkanı Yunus TORAMAN, Münih Kazak Derneği Başkanı Abdurrahman ÜNALAN, Hollanda Kazak Derneği Başkanı Veli ŞEREFLİ, ingiltere Kazak Derneği Başkanı İsmail KESİCİ, İngiltere Kazak Derneği Başkan yrd. Hakan ODUNCU, İsveç Kazak Derneği Başkanı İbrahim KUŞÇU katılmışlardır. Kazak Türkleri Vakfını temsilen Vakıf Başkanı Cumali ZENGİN, Abdulvahap KILIÇ, Celal KAHRAMAN  iştirak etmişlerdir.

mod_vvisit_counterHepsi502081