Bayramlaşma Yazdır e-Posta

10/09/2010   Ramazan Bayramı dolayısıyle KAZAK TÜRKLERİ VAKFI 'nın salonlarında tertip etmiş olduğumuz ve geleneksel olarak bundan sonra her bayramda yapacağımız BAYRAMLAŞMA töreni saat 14.00-16.00 arasında gerçekleştirilmiştir. KAZAK TÜRKLERİ VAKFI 'nın salonlarında yapmış olduğumuz BAYRAMLAŞMA  törenine Zeytinburnu,Bagcılar -Güneşli,Küçükçekmece - Sefaköyde ikamet eden üyelerimiz katılmışlardır .Törene katılanlara ikramlarda bulunulmuştur.KAZAK TÜRKLERİ VAKFI'nın Yönetim Kurulu Üyeleri tam ve eksiksiz olarak iştirak etmişlerdir.Doğu Türkistan Cemiyeti Başkanı ve Yöneytim Kurulu üyeleride iştirak etmişlerdir. Bundan sonra yapacağımız BAYRAMLAŞMA merasimlerine daha çok katılımın olmasını bekliyor, katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

K.T.V Yönetim Kurulu