İftar PDF Yazdır e-Posta
     20/08/2010    tarihinde  Kazakistan ın İstanbul Başkolosluğu tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Topkapıdaki Türki Cumhuriyetler evlerinde bir iftar  programı tertip edilmiştir. İftar programına başta Kazak Türkleri Vakfı olmak üzere İstanbul da faaliyet gösteren ve toplumumuz tarafından faaliyetlerine devam eden Ahmet Yesevi Vakfı ve Korkutata gibi sivil toplum kuruluşları davet li olarak katılmışlardır.Sıcak bir ortamda geçen İftar programına Vakfımızı tensilen Vakıf Yönetim Kurulu üyelerinden Abdulhak İMREN ,Abdulvahap KILIÇ, Celal KAHRAMAN ,İdare amirimiz Kemal TOKAN  katılmışlardır.