Nevruz Kutlaması PDF Yazdır e-Posta

20/03/2010 Cumartesi günü saat 13:00`da Vakfımızın merkez binası ve salonlarında NEVRUZ Bayramı dolayısıyla bir kutlama düzenlenmiştir.

Vakfımızdaki bu törene resmi ve sivil toplum kuruluşları ile toplumumuzun tamamına yakını davet edilmiş olup , tören çok kalabalık bir şekilde yapılmıştır.

Gelen misafirlerden selamlama ve tebrik konuşmaları yapanlar olmuş olup ,  Rahmeti Rahman`a kavuşan geçmişlerimizin ruhlarına hediye edilmek üzere hatim merasimi tertip edilmiştir.

Hatim merasiminin akabinde etli pilav ve Nevruz gününe mahsus `Nevruz Köje` ikram edilmiştir.

Bir dahaki Nevruz kutlamalarında buluşmak üzere tören dağılmıştır.

Bu vesile ile `Nevruz` gününün vakfımıza , toplumumuza , çevremize , ülkemize ve dünyamıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

K.T.V. Yönetim Kurulu