İstanbul-Almatı Kültür Günleri PDF Yazdır e-Posta

21-24/10/09 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kardeş şehir Almatı birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde 4 gün süren Kazakistan`ı tanıtma ve kültür günleri tertip etmişlerdir.

Dört gün süren etkinliklere Zeytinburnu Belediyesi , Bağcılar Belediyesi , K.Çekmece Belediyelerinin otobüsleri ile Zeytinburnu , Güneşli ve K.Çekmece-Sefaköy`den halkımız kongre merkezine taşınmış , etkinlikler dolu dolu geçmiştir.Tüm bu gecelere Vakfımız Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin tamamı katılmışlardır.

Ayrıca bu etkinliklere başta Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL , Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan NAZARBAYEV , Kazakistan Büyükelçisi Bagdad AMREYEV , Kazakistan İstanbul Başkonsolosu , İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ , Almatı Hakimi ve Belediye Başkanı ve daha birçok üst düzey siyasetçi ve yöneticiler iştirak etmişlerdir.24/10/09 da yapılan resepsiyonla etkinlikler sona ermiştir.