BİLGİLENDİRME PDF Yazdır e-Posta

Ramazan ayı münasebetiyle vakfımızın mensupları arasındaki birlik ve dayanışmanın semeri olarak vakfımız yönetim kurulu üyeleri ve diğer mensuplarımızın yardımlaşmaları neticesinde 3.045 bin tl fitre , zekat ve yardım , 90 adet erzak ve gıda kolisi toplanmış ve bunlara ihtiyaç sahibi kişilere vakfımız görevlileri tarafından dağıtılmıştır.

İhtiyaç sahipleri Zeytinburnu , K.Çekmece , Sefaköy ve Güneşli`den seçilmiştir.Önümüzdeki yıllarda bu hayır işlerinde katılımın daha fazlasının olmasını vakıf yönetimi olarak bekliyoruz.

8 kişiden gelen erzak ve gıda paketleri toplamı 90 kolidir.25 kişiden 945 tl`lik fitre toplanmıştır.33 kişiden 2100 tl`lik zekat ve hayru hasenat toplanmıştır.

Bu hayru hasenatları yapanlardan Allah(c.c.) razı olsun.Seneye bu rakamların üstüne çıkmayı nasip eylesin.

Üniversitede tahsil gören ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerimiz için burs kampanyası mevcuttur.İnşalah kasım ayındada burs dağıtmayı programımıza almış bulunmaktayız.Yardımlarınızı bekliyoruz.

K.T.V. Yönetim Kurulu

mod_vvisit_counterHepsi520246