Ramazan Ayı Faaliyetlerimiz PDF Yazdır e-Posta

20 Ağustos 09 - 19 Eylül 09 tarihleri arasında Ramazan ayı münasebetiyle vakfımıza çeşitli faaliyetler yapılmıştır;

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte hergün iftar vaktinde vakfımız mensupları tarafından başta hali vakti müsait olmayanlar olmak üzere davetlilere iftar yemeği ikram edilmiştir.

Ramazan ayı boyunca hergün gündüz 11:00`de başlamak üzere vakfımız salonunda MUKABELE programı gerçekleştirilmiştir.

Ramazan geceleri iftar programından sonra vakti müsait olan misafirlerle beraber teravih ve yatsı namazları okunmuş olup akabinde Kuran tilaveti yapılmıştır.Bu ay boyunca hergün bir veya birkaç hatmi şerif okunmuştur.