Mevlüdü Nebevi Kutlamaları 13/03/2009 PDF Yazdır e-Posta

Vakfımız salonlarında Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle tertip edilmiş olunan , Peygamber Efendimiz (S.A.V.)`in doğum günü (Mevlüt Kandili) kutlanmıştır.Gece münasebetiyle salonlarımızda gencisi yaşlısı 200 kişinin üzerinde bir katılım olmuş ve gecenin sonunda ikramlarda bulunulmuştur.Tertip edilen geceye Kazak Türkleri Vakfı yönetimi tam kadro katılmış olup, ayrıca Doğu Türkistan Cemiyeti temsilcileri , Doğu Türkistan Gençlik ve Kültür Derneği başkanı ve yardımcıları ve diğer dernek yöneticileri iştirak etmişlerdir.Geceye ayrıca Dr.Adil EMECAN , Eroğlu Spor Klübü başkanı , meclis üye adaylarından 5 kişi katılmış olup birer selamlama konuşması yapmışlardır.Yeni Doğan Mah. Muhtar adayımız Fettah MALKOÇ da iştirak etmiştir.Arnavutköy Müftü Yard. ve vekili ilahiyatçı Murat KARAYİĞİT geceye katılmış ve duaya iştirak etmiştir.