Yönetimde Görev Dağılımı 12/10/08 PDF Yazdır e-Posta
     12/10/2008 tarihinde olağanüstü kongre ile gelen yönetim kurulu üyeleri vakfımızın toplantı salonunda yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapmışlardır.Yapılan seçimler neticesinde ; vakıf başkanlığına Davut AÇIKGÖZ , vakıf ikinci başkanlığına Celal KAHRAMAN , vakıf sekreterliğine Mehmet ŞEREFLİ , vakıf muhasipliğine Abdulvahap KILIÇ , vakıf veznedarlığına Abdulcelil İNAN , vakıf yönetim kurulu üyeliklerine de Sıddıkhan ULUÇAY ve Abdulhak İMREN oy birliği ile getirilmişlerdir.Ayrıca mutad toplantılara devam edilmesi ve vakfın faaliyetlerine kaldığı yerden devam ettirilmesine karar verilmiştir.

avatar aHMET GOKSU

Yenı yonetim hayirli olsun