Bayramlaşma 10/12/08 PDF Yazdır e-Posta
  10/12/08 tarihinde vakfımız toplantı salonunda Kurban Bayramı dolayısıyla umuma açık bayramlaşma toplantısı tertip edildi.Bayramlaşmaya kardeş kuruluşlarımızdan Doğu Türkistan Cemiyeti ve yöneticileri , Güneşli KazakTürkleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği ve yöneticileri iştirak ettiler.Karşılıklı bayramlaşma yapıldı.Bayramın ehemmiyeti hakkında konuşmalar yapıldı.Bayramlaşmaya kalabalık bir topluluk katıldı.Ayrıca Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Teşkilatı ve Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı , Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Aday adayımız Elektrik Müh. Mehmet DÖNMEZ , Zeytinburnu Belediyesi Meclis üyesi İlyas SAKA beyfendiler bayramlaşmaya iştirak ederek birer selamlama konuşması yaptılar.Ve çeşitli ikramların akabinde bayramlaşmamız sona erdi.

mod_vvisit_counterHepsi520150