BAĞIMSIZLIK GÜNÜ KUTLAMASI Yazdır e-Posta

KAZAKİSTAN CUMHURİYETİNİN Cumhuriyet kutlaması 13 Aralık 2012 günü İstanbul  Taksim The Ritz Carlton otelinde kutlandı. Kutlama programına KAZAKİSTA CUMHURİYETİ TÜRKİYE Büyükelçisi Canseyit TÜYMEBAYEV , TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL Valisi Hüseyin Avni MUTLU , KAZAKİSTAN'ın İstanbul Başkonsolosu Aslan DANDIBAYEV ve kalabalık davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi . Kazak Türkleri Vakfı Başkanı A.Vahap KILIÇ, Doğu Türkistan Göçmenler Derneği Başkanı Yakup CAN , Hoca Ahmet Yesevi Vakfı Başkanı İsa KALKA'nın  iştirak ettiği kutlama programı bazı ikramlarla son bulmuştur.