KAZAK TİYATROSU GÖSTERİMİ PDF Yazdır e-Posta

Kazakistan Cumhuriyeti Devlet Tiyatrosu ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık TİKA Kurumunun ortaklaşa organize ettiği kültür programları çerçevesinde Kazakistan Devlet Tiyatrosu oyuncularının TÜRKÇE oynıyacakları Tiyatro gösterisi 14 Kasım 2012 Çarşamba günü Küçükçekmece Cennet Kültür ve Sanat merkezi Devlet Tiyatroları salonunda saat 19.oo daki resepsiyonun ardından saat 20.oo de gösterilecektir. Kazakistanlı Yazar Duman RAMAZAN ve Yönetmen Bolat UZAKOV'un yönetiminde hazırlanan  '' Kenesarı Kunimcan '' adlı tarihi drama türündeki eser Kazakistan'ın 1830'lu yıllarındaki bağımsızlık savaşlarını konu almaktadır.

Küçükçekmece'deki gösterim için Kazak Türkleri Vakfı ve Güneşli HAY Vakfının önünden 18.30 da otobüs kalkacaktır.