MÜFTÜLÜK YEMEĞİ Yazdır e-Posta

29 Mart 2012  Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzzettin KONUK ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN 'ın evsahipliğinde Zeytinburnu Belediyesi ikram salonunda Zeytinburnunda faaliyet gösteren ve Türk Cumhuriyetlerini temsil eden Vakıf ve derneklerine yemekli tanıtım toplantısı yapılmıştır. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcılarından İlyaz SAKA , Gökhan KASAP ,  Kazak Türkleri Vakfı BaşkanI A.Vahap KILIÇ , Celal KAHRAMAN , Doğu Türkistan Cemiyeti Başkanı Yakup CAN , Serkan DİNÇTÜRK , Aziz TAŞDEMİR , Doğu Türkistan Gençlik Derneği Başkanı Tibet YALÇIN , Korkutata Dernek Başkanı Azizullah POLAT , Hoca Ahmet Yesevi Vakfı Bşk.Yrd. Ufuk SOFU , Doğu Türkistan Maarif Derneği Başkanı ,  Afgan Türkleri Dernek Başkanı , Kırgız Türkleri Dernek Başkan yrd. Abdulmetin KESKİN , Afgan Türkmenleri Derneği , Afgan Özbekleri Derneği Başkanı Hüsamettin SABIR , Giresunlular Derneği yetkilisi ,  katılmışlardır kutlu doğum haftasınında konuşulduğu toplantı bir üst kurul olarak toplanma talepleri  ve ikramların ardından toplantılara devam kararı alınmıştır, önümüzdeki toplantının mayıs ayında yapılması kararlaştırılmıştır.