TOKİ BİLGİLENDİRMESİ KOMİTE Yazdır e-Posta

Toki Genel Müdürlüğü ile yapılacak görüşmelerde toplumumuzu temsil edecek kişi ve kurumların tespiti amacı ile bu projenin sağlıklı ve sistemli yürütülmesi, Kazak toplumunun sürece ilişkin doğru ve düzenli olarak bilgilendirilmesi amaçlarına uygun olarak 3 Aralık 2011 günü Ziyacan Ünalan'ın evinde geniş katılımlı bir toplantı yapılmıştır. Yapılan bu toplantıda komite kurulması ve bundan sonra yapılacak toplantıların kurumlarımızdan herhangi birinin salonunda yapılması hususunda mutabık kalınmıştır. Bu mutabakat neticesinde ''Kazak Kent Projesi Komitesi '' ilk toplantısını 10 Aralık 2011 günü Kazak Vakfında saat 10.oo da gerçekleştirmiştir. Toplantıya A.Vahap KILIÇ, Yakup CAN, Ramazan YÜKSEL, Cumali ZENGİN, Ebutalip ÇOBANOĞLU, Kaplan TOSUN, A.Hamit ERBAŞ, Fazıl TOPLU, İzzet ÜNLÜ, Musa ÜŞÜMEZ, Ahmet AKYÜZ, Ertuğrul ERBAŞ iştirak etmişlerdir. Toplantıya davet edilen ve gelecekleri bildirilen Abdullah ÜNALAN, Ayfer KUBİLAY, Mansur TEYCİ ve Azizullah POLAT katılmamışlardır. Toplantı neticesinde toplumumuzu temsil edecek olan  ''KOMİTE '' 5 asıl ve 2 yedek üyeden müteşekkil olarak 7 kişi seçilmiş ve göreve başlamışlardır. Seçilen bu komite A.Vahap KILIÇ, Yakup CAN, Ramazan YÜKSEL, Cumali ZENGİN, Ertuğrul ERBAŞ, Kaplan TOSUN, Musa ÜŞÜMEZ den oluşmuştur. Komite Toki ile görüşmeleri sürdürecek, gelişmelerle alakalı bilgilendirmelerde bulunacaklardır. Yapılacak ilk toplantıda toplantıya iştirak etmeyenlerin tekrar davet edilmesi, toplantıya katılmama sebeplerinin sorulması hususu oybirliği ile kararlaştırılmıştır.