20. YIL KUTLAMASI Yazdır e-Posta

8 Aralık 2011  Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu tarafından organize edilen Kazakistan'ın Bağımsızlığının 20.yılı etkinliği Polat Rönesans hoteli Balo salonunda kutlanmıştır. Yapılan bu etkinliğe Kazakistan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Canseyit TÜYMEBAYEV, Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU , Kazakistan'ın İstanbul Başkonsolosu Askar SHOKUBAYEV , Eyüp Belediye Başkanı İsmail KAVUNCU , Zeytinburnu Belediye Başkan Yardıncısı İlyaz SAKA , Kazak Türkleri Vakfı Başkanı A.Vahap KILIÇ , Yönetim Kurulu Üyesi Celal KAHRAMAN , A.Selam MALKOÇ ,Hoca Ahmet Yesevi Vakfı Başkan Yardımcısı İsa KALKA , İbrahim SOFU , Zeki CAN , Doğu Türkistan Cemiyeti Başkanı Yakup CAN ,Yrd. F.Ahmet YÜKSEL , Recep AKYOL , Doç.dr.A.Vahap KARA ve daha birçok davetli resepsiyona iştirak etmişlerdir. Gece Başkonsolosun açış konuşması ile başlamış olup Büyükelçinin konuşması ve şiltlerin takdimi ile devam etmiş ikramlarla son bulmuştur.