20.YIL KUTLAMASI Yazdır e-Posta

29 Kasım 2011  KAZAKİSTAN CUMHURİYETİ TÜRKİYE BÜYÜKELÇİLİĞİ tarafından KAZAKİSTAN 'ın Bağımsızlığının 20. yılı münasebetiyle ANKARA da Marriot otelde bir resepsiyonla kutlanmıştır. Resepsiyona Kazakistanın TÜRKİYE Büyükelçisi Canseyit TÜYMEBAYEV , Kazakistan Cumhuriyeti Parlamentosu Senato Başkanı Kayrat MAMİ , Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil ÇİÇEK , Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Bekir BOZDAĞ , İçişleri Bakanımız İdris Naim ŞAHİN ,Enerji Bakanımız Taner YILDIZ , Milletvekillerinden bir gurup , eski Bakanlardan Namık Kemal ZEYBEK , Halil ŞIVGIN bazı partilerin Genel Başk.anları , Kazakistan İstanbul Başkonsolosu Askar SHOKUBAYEV ,  Kazakistan Adana Fahri Başkonsolosu Hüseyin ACARLIOĞLU ,Antalya Fahri Başkonsolosu Tarkan KULAK , Nevşehir Fahri Başkonsolosu Halil ULUER , Kazak Türkleri Başkanı A.Vahap KILIÇ , Doğu Türkistan Cemiyeti Başkanı Yakup CAN ,Hay Vakfı Baskan vekili İbrahim SOFU , Salihli Kazak Derneği Başkanı Serhat BAŞTAŞ , Altayköy Muhtar yrd.Mustafa KÖK  Ulukışla Belediye Başkanı Kazak Türkleri Vakfı Yönetim Kurulu üyelerinden Fazıl TOPLU , Mecit OKTAY , Ertuğrul ERBAŞ ,Celal KAHRAMAN ,A.Selam MALKOÇ ve daha  birçok misafir katılmışlardır . Resepsiyon Büyükelçinin açış konuşması başlamış olup protokol knuşmaları , ikramlar ve sanatçı guruplarının gösterileri ile son bulmuştur.