TOKİ EVLERİ Yazdır e-Posta

29 Ekim 2011  Vakfımızı ziyeret ederek '' TOKİ EVLER '' i ile alakalı bilgi veren Ak Parti İSTANBUL Milletvekili Prof. Dr. Türkan DAGOĞLU ' na teşekkür ediyoruz. Kazak Türkler Vakfı ve Mütevelli Heyet arkadaşlar tarafından yaklaşık dört ay önce verilen ve toplumumuzda '' Ev '' ihtiyacı olanların ve toplu olarak bir ve beraber aynı yerde, yaşamak amaçlı içinde her türlü sosyal donatı alanlarının olduğu site veya köy şeklindeki ev talebimize olumlu yanıt alınmıştır. bu konuda emeği geçenlere ve VAKFI'mıza kadar gelerek  açıklamalarda bulunan Sayın Vekilimize teşekkür ediyoruz. bu konudaki gelişmeler zaman zaman buradan haber olarak ilan edilecektir.